Fanni és Dénes esküvője

Fanni és Dénes személyisége, egyénisége tette varázsolatossá nagy napjukat. 

A készülődés pillanatától nem akartak másnak látszani, mások lenni, mint akik. Róluk szólt az esküvőjük is, a zenéről amely áthatja az életüket és a szerelmükről, összetartozásukról, közös életükről és szokásaikról. A  budapesti kreatív fotózásnak elmondhatatlanul örültem, végre egy kis város a természet után :)!


Márti és Gyuri esküvője

Márti és Gyuri esküvője magával ragadott, könnyekre fakasztott, megmosolyogtatott. Szerettem minden percét. Videót színek nélkül még nem készítettem, csupán a magam örömére játszottam a fekete-fehér árnyalataival.


Nem félünk a hidegtől

Gyönyörű idővel köszöntött ránk a téli szünet utolsó hétvégéje. A ragyogó napsütésnek nem tudtunk ellenállni, a csípős hideg ellenére kisétáltunk a Nagymaros alatt található holtághoz. Olyan alacsony a vízszint, hogy a szigetek között, most száraz lábbal kelhettünk át.

A holtág északi részén, a befagyott Dunán biztonságosan lehet korcsolyázni, vagy éppen - ahogy tettük mi is - a korcsolyázókat fotózni. 


A darumadár /鶴/ 

Japán iránti rajongásom közel 20 évre vezethető vissza. Sokáig gondolkoztam milyen vizuális elemmel tudnám kifejezni személyiségem, életem, munkásságom. A letisztultságot, egyszerűségben rejlő nyugalmat és szépséget nekem a japán grafikák világa jelenti, így nem is jöhetett más szóba csak kizárólag japán motívum. A szigetországot bejártam és a szívemben zártam kultúrájukat, életfilozófiájukat és képzőművészetüket. A darumadár hozzátartozik a hétköznapokhoz, idegen emberektől kaptam utcán, éttermekben, szállodában kedvességből, a papírból hajtogatott origami darukat. A japánoknál nagy szerepe van a különböző állatoknak. A darumadár japán fajtája, a mandzsu daru a nemzet szimbólumává is vált. Japánban mindenki tud darut hajtogatni és hajtogat is. Az idős nénikéktől kezdve az anyukákon keresztül egészen a kis óvodásokig, de még néha egy-egy üzletembert is rajtakapni, ahogy az ebédje fogyasztása közben a szalvétából darut hajtogat. A daruhoz társított jelentés pedig legtöbbször a szerencse, jó áldás, és még sok minden más, de mindenképpen valami olyan dolog, amely valaminek a beteljesülését fejezi ki. A hagyomány szerint szerencsét és jó áldást hoz, bízom benne, hogy azoknak az ifjú házasoknak is akiket fotózhatok.

1
Using Format